Service en onderhoud

De ervaring leert dat een slecht onderhouden site geen goede indruk op bezoekers maakt. Een professionele site dient dan ook goed te worden onderhouden! Ook zal het regelmatig updaten van de site de vindbaarheid in zoekmachines vergroten.

Onderhoud

Onderhoud aan een website is minstens zo belangrijk als het bouwen zelf. Wil je dat jouw site na oplevering actueel blijft? Sluit dan een onderhoudscontract op maat af. Onderhoudsopdrachten doorgaans meestal direct na ontvangst uitgevoerd, maar in ieder geval binnen twee werkdagen. Wijzigingen die niet kunnen wachten worden natuurlijk per direct uitgevoerd.

Zelf bijhouden?

Wil je de website zelf gaan bijhouden, dat kan ook. Je krijgt een inlogcode en je krijgt een korte instructie over hoe je de website zelf bij kan houden. Toch is ook hierbij een vangnet wel fijn. De ervaring leert dat er toch vaak vragen zijn of dat er op de website technisch iets moet veranderen. Hiervoor is er een klein onderhoudspakket. Ik leg dit graag uit in een gesprek.

Teksten schrijven

Zelf teksten schrijven is niet zo gemakkelijk. Webdesignidee wil je hier graag bij helpen tegen een meerprijs. In een gesprek gaan we dieper in op je bedrijf of instelling. Hiervan worden punten opgeschreven die later door Webdesignidee worden uitgewerkt en vertaald in een goed lopende tekst.

Onderhoudscontract

Wil je al het onderhoud aan webdesignidee overlaten, dan lever je alle teksten, nieuws en foto's zelf aan per mail of je komt even langs. Binnen twee werkdagen zal de content online staat en de website is weer bijgewerkt. Je hoeft zelf niets te doen, alleen contact opnemen met Webdesignidee.

Snelle service

Webdesignidee staat bekend om de snelle service voor het onderhouden van websites. Het beste is om foto's of teksten aan te leveren per mail, omdat dan op 'papier' staat wat er moet gebeuren. Zo kan ik dit terug lezen en behandelen. Vaak dezelfde dag en als het urgent is na een telefoontje direct.

Sociale media

Sociale media zoals Facebook, Instagram, enz. zijn tegenwoordig niet meer weg te denken! Voor bedrijven is het bijna noodzakelijk er een account te hebben. Webdesignidee kan hierin adviseren en meedenken.