Persbericht Contact Bronckhorst

In week 39 stond er een advertentie en een persstukje in Het weekblad Contact Bronckhorst.
De volgende tekst stond erin:

WEBDESIGNIDEE GAAT MET DE TIJD MEE
Ruim 10 jaar geleden is het bedrijf Webdesignidee uit Keijenborg gestart met het ontwerpen van websites. Inmiddels heeft Webdesignidee ruim 110 websites gebouwd en ook is er veel grafisch ontwerp gemaakt, denk hierbij aan logo’s, folders en huisstijlen. De tijd en de vooruitgang staan niet stil, zeker niet op internetgebied. In die 10 jaar is er veel veranderd en het maken van websites veranderd mee. Zowel de techniek erachter als hoe een website er uit ziet is totaal anders geworden. Webdesignidee gaat met de tijd mee en is overgestapt naar een modern met de tijd meegroeiende techniek om websites te maken.

Websites moeten tegenwoordig aan bepaalde eisen voldoen. U ziet nu voor website adressen vaak een slotje staan. Dit is een SSL slotje voor meer veiligheid op websites. Webdesignidee kan daarvoor zorg dragen. Ook moeten websites overzichtelijk zijn op alle schermen, van computerbeeldscherm tot smartphone.
Moderne websites zijn wat meer visueel met meer beeld en minder tekst.

Het onderhouden van websites is erg belangrijk en er wordt veel aandacht aan besteed bij Webdesignidee. Binnen drie werkdagen staat aangeleverd materiaal bij Webdesignidee online.

Is uw website nog up-to-date? Of, ben u al online met uw bedrijf of instelling? Toe aan een logo of huisstijl? U mag vrijblijvend contact opnemen met Webdesignidee.

Voor meer informatie kijk op: www.webdesignidee.nl